Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Fanoušci nepřestávají žasnout nad obdivuhodnou proměnou Chanelle Hayes (33). Hvězda britského Big Brothera zhubla už 50 kilo a předvedla figuru ve žlutých bikinách. V podobných ji vyfotili už v minulosti, jak si můžete připomenout v naší galerii, tehdy ovšem vypadala jako úplně jiný člověk.

Chanelle léta bojovala s kolísající váhou a jojo efektem. Při drastických dietách se jí sice většinou povedlo shodit, ale kila šla pak stejně rychle zase nahoru. Na jednu stranu trápila tělo projímadly a přehnanými tréninky, a pak se zase přejídala. Nakonec si vypěstovala závislost na jídle.

Na stravovacích návycích zapracovala až po loňské tubulizaci žaludku, po které šla kila dolů sama. Chanelle přiznává, že je nyní šťastná a po fyzické a psychické stránce se cítí nejlépe v životě.

Hayes trápí už jen objemné poprsí a povislá kůže. V prsou má implantáty, které by si chtěla nechat vyjmout. Svou proměnu dokumentuje na sociálních sítích, kde je velmi sdílná.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám