Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není talent jako talent. V show Česko Slovensko má talent se každou sérii objevují soutěžící, kterým to sice vůbec nejde, ale jsou naplno přesvědčeni o tom, že mají co nabídnout. A právě pro ty je připraveno speciální ocenění Zlatý Pátrovič, pojmenované po soutěžícím Jozefu Pátrovičovi, který se zúčastnil každé série.

Tuto sošku může každý porotce udělit právě jednou, a to tomu soutěžícímu, který sice dělá něco, čemu ne zcela rozumí, ale přesto je v tom fantastický a přesvědčivý. A přesně takový je třiatřicetiletý bezpečnostní pracovník Jeffy Boy, jenž se naposledy v Talentu ukázal v roce 2019.

Tehdy se mu během vystoupení vybil reproduktor a on se rozplakal. Letos před porotu předstoupil s vlastní tvorbou - letním songem. Porotě také představil svou přítelkyni, kterou sbalil díky své účasti v Talentu 2018

„Dívala jsem se na něj v televizi a říkala si, že je dobrý, pak jsme se seznámili přes facebook a jsme spolu tři roky,“ práskla na něj zamilovaná dívčina.

Se svým letním songem Jeffy uspěl u Jakuba Prachaře (40), který vytasil sošku Zlatého Pátroviče. Marta Jandová (50) měla zase co dělat, aby nedostala záchvat smíchu. Proč? Podívejte se do video ukázky.

Reklama

Další články

Načítám