Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Během devíti měsíců prošly obrovskou proměnou. Sestry Amanda (33) a Clare (26) O´Neillovy z Londýna vyměnily rychlé občerstvení za vyváženou stravu a kila šla rychle dolů. Motivací bylo zdraví.

Starší Amandu vystrašila běžná kontrola, která nedopadla dobře. Výsledky testů dokonce naznačovaly možnost hysterektomie. „Když mi řekli, že možná bude nutná hysterektomie, rozsvítilo se mi. Nebyla jsem v dobré kondici a zpanikařila jsem kvůli tomu, jak dlouho bych se po zákroku zotavovala,“ svěřila.

Obrátila se proto na sestru Clare, která s dietou začala o něco dříve. Clare kila dle svých slov nabrala kvůli poporodní depresi. „Mít sestru po boku byla skvělá podpora a povzbuzení,“ svěřila Amanda s tím, že benefity hubenější postavy jsou úžasné: další prohlídka už dopadla dobře a obecně se zlepšil její zdravotní stav.

„Také se cítím mnohem silnější a mám více energie. Nikdy mi nedošlo, jak mě váha vyčerpávala,“ svěřila s tím, že postavu dříve schovávala ve volném oblečení, focení se raději vyhýbala. „Teď se můžu vyfotit, aniž bych nenáviděla to, jak vypadám,“ dodala.

Mladší Clare doplňuje, že zhubnutí prospělo také jejímu partnerskému životu. „S partnerem za sebou máme pravděpodobně nejlepší měsíce našeho vztahu, protože se teď cítím sexy, sebevědomá a pyšná.“

Jídlo z rychlého občerstvení a sladké limonády si sestry dopřejí i dnes, ale ne na denní bázi, jak tomu bylo v minulosti, pouze výjimečně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám