Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Mishamai z Texasu v minulosti šikanovali kvůli plným křivkám. Posměváčci si ji dobírali, že má silná stehna, až se u ní vyvinuly poruchy příjmu potravy. Je to ale Mishamai, kdo se směje naposledy. Své křivky dnes obléká do kostýmů a tzv. cosplay neboli kostýmová hra jí vydělává balíky peněz.

„Šikanovali mě kvůli váze, takže jsem nejedla a v nejhorším období vážila jen 45 kilo. Trpěla jsem anorexií i bulimií,“ popsala pro Daily Star.

„Příbuzní se mě ptali, proč mám tak tlustá stehna a jeden z mých ex mi dokonce řekl, že jestli budu vážit víc než 50 kilo, rozejde se se mnou,“ zavzpomínala na náročné období.

V té době Mishamai pracovala jako IT specialistka, ale často kvůli stresu ani nedošla do zaměstnání. „Kostýmové hry se pro mě staly únikem z reality. Každá hra byla novým dobrodružstvím,“ popsala, jak propadla svému koníčku.

Fotky v sexy kostýmech začala postupně sdílet i na sociálních sítích a dnes je úspěšnou instagramovou modelkou. Je na tom tak dobře, že se mohla vykašlat na svou starou práci.

Díky tomu také přijala své tělo, jaké je. „Fanoušci mi opravdu pomohli přijmout moji jedinečnost. Když mě mohou milovat oni, proč bych se nemohla mít ráda sama,“ dodala na závěr.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám