Hlavní obsah
Článek

Shakira (47) je sice na svých sociálních sítích hodně aktivní, ale fotku se svým partnerem, fotbalistou Gerardem Piquém přidává tak jednou do roka.

Loni světu předvedli svou zamilovanost a letos jediné společné fotce dodali šťávu tím, že se vyfotili v halloweenských maskách. A okořenili to ještě tím, že se na fotce dotýkají svými jazyky. Je vidět, že párty v maskách si pořádně užili.

Přestože je Shakira s obráncem Barcelony už deset let a mají spolu dvě děti – šestiletého Sashu a osmiletého Milana, u oltáře si manželské sliby nevyměnili.

V loňském roce zpěvačka v rozhovoru 60 Minutes uvedla, že se do svatby nežene. „Popravdě, manželství mě děsí. Nechci, aby mě viděl jen jako manželku. Chci, aby mě viděl jako milenku, přítelkyni. Chci ho udržel ve střehu. Chci, aby si myslel, že je vše možné na základě našeho chování,“ prozradila Shakira.

Jejich letitý vztah nemá žádná přesná pravidla. „Nikdy jsme nebyli úplně tradiční pár. Nemáme žádnou písemnou dohodu o sdílení úkolů či něco podobného, ale oba se angažujeme v rodičovství a snažíme se vše dělat tak, jak nejlépe umíme. Vzájemně se podporujeme a máme obrovskou pomoc i v našich rodinách. Jiný způsob, jak to dělat, ani neznáme,“ uvedla také v rozhovoru pro Viva Magazine zpěvačka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám