Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvák Mirai Navrátil (31) byl jednou z hvězd StarDance, které nemohly vystoupit během sobotního večera. Frontman skupiny Mirai zatím nepodstoupil očkování a musel tak čelit hejtům. Zpěvák se ohradil proti tomu, že patří mezi ty, kteří jsou odpůrci očkování.

"Antivax teorii určitě nejedu. Já osobně jsem prodělal těžký covid v době, kdy vakcína nebyla dostupná - a dodnes mám x následků, které se snažím vyřešit. Průběžně chodím na kontrolu protilátek, které zatím mám. Doktor imunolog mi doporučil počkat, než mi hladina protilátek klesne," vysvětlil Mirai, který sobotní přenos sledoval z domu.

Vyjadřil se také k tomu, že kvůli celé situaci bude v dalším kole se svou tanečnicí znevýhodněn. Body z třetího večera a také hlasy diváků se budou v příštím kole přičítat . "Je to blbý, páč musíme získat za jeden díl, co ostatní za dva, ale jsme se Simonou Babčákovou ve stejné prekérce. Ještě musíme zabojovat," dodal zpěvák, který v nedělimohl opět do zkušebny a začít se svou tanečnicí Lenkou Novou Návorkovou zase trénovat.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám