Hlavní obsah
Článek

Urostlí muži, kteří hrají basketbal, mají u něžného pohlaví jistě víc plusových bodů. To ale nebylo moc příjemné Gregu Walkerovi (25), pohlednému, 2,134 metru vysokému sportovci. Z basketbalové hvězdy se totiž stala nejvyšší transsexuálka světa.

Velmi dobře stavěný Američan byl vždy obklopen krásnými roztleskávačkami, které mu ležely u nohou. To ale paradoxně Grega moc nezajímalo a prý se cítil divně.

„Byl jsem chytrý, měl jsem hodně přítelkyň a mnoho dívek mě uhánělo. Ale necítil jsem se dobře, bylo to jako šaráda,“ prozradil mladý muž listu Daily Mail.

Vždy se snažil své pocity skrývat. Ve svých dvaceti letech ale nebyl schopen hrát svou těžkou úlohu, a začal nosit dámské oblečení. Krátce nato vyhledal odbornou pomoc a začal užívat hormony.

Z Grega se během čtyř let stala Lindsey, která se dnes může pochlubit velikostí podprsenky 85C, miluje nakupování oblečení a nosí vysoké podpatky. Nyní si šetří peníze na operaci pohlaví, kterou by chtěla podstoupit do konce roku nebo počátkem roku 2013.

Reklama

Další články

Načítám