Hlavní obsah
Článek

Druhé kolo jedenácté řady StarDance bylo věnováno divadelníkovi Jiřímu Suchému. Sálem zněly hity jeho divadla Semafor. Tento díl zařadil mezi favority soutěže herce Jana Cinu s Adrianou Maškovou, krasobruslaře Tomáše Vernera s Kristýnou Coufalovou a zpěvačku Terezu Černochovou a jejího tanečníka Dominika Vodičku. Za svůj quickstep si od poroty vysloužili třicet bodů, tedy nejvyšší počet.

„Vysloužili jsme si první místo a já jsem Dominika upozornila na to, že je to poprvé a naposled. Musíme si to užít. V hlavě už běží myšlenky na další tanec,“ říká zpěvačka kapely Monkey Business a jedním dechem dodává: „Je pro mě důležité, aby se to někam vyvíjelo. Když člověk dostane dobré hodnocení, tak teď mám strach, abych dokázala překvapit Dominika, diváky a porotu.“

Tereziným největším fanouškem je její dcera Laura. „Je ze mě paf, StarDance ji hrozně baví. Pouští si i výkony ostatních, má od nich všechny podpisy,“ prozradila Tereza.

Dcera ji také motivuje k lepším výkonům. „Motivuje mě hláškami: Mami, to zvládneš zatančit ještě dvakrát. Neříkej, že už nemůžeš. Ještě byste to měli o víkendu vypilovat,“ svěřila Tereza, která patří k dosud nejlepším soutěžícím letošní řady.

Reklama

Další články

Načítám