Hlavní obsah
Článek

Poslední rok a půl koncertování v zahraničí příliš nepřál. S o to větší radostí balil na svůj koncert Pavel Šporcl (50) tentokrát. Cílem jeho cesty se stal Blízký východ, a to přesně Bejrút.

„Jsem rád, že jsem po roce a půl mohl odletět za koncertem. Tentokrát to bylo směr Bejrút, kde mě čeká koncert k našemu státnímu svátku,“ svěřil se nám Pavel, který je v zemi pod přísným dohledem.

„Jsem do neděle v Libanonu. Mám tady speciální jednotku, která se stará o mé bezpečí, aby se nic nestalo. Zatím je vše bez problémů. Ale opatrnosti není nikdy dost,“ svěřil se nám Pavel s tím, že s ochrankou, kterou má neustále u sebe, se však fotit nesmí. I tak si návštěvu země užívá a nevynechal ani výlety.

„S klavíristou Jaromírem Klepáčem a panem velvyslancem Jiřím Doleželem jsme viděli krásná místa, například nejstarší město světa Byblos, a načerpali spoustu energie,“ dodal houslista, který se těší na koncert. Pokud se svět otevře, čekají Pavla v dalších měsících koncerty v Izraeli, Německu, USA, Peru, Slovensku a dalších zemích.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám