Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kate Middleton (42) pokračuje ve svých pracovních povinnostech a v Londýně se na charitativní akci potkala s televizními moderátory Antem McPartlinem a Declanem Donnellym.

S moderátorem Antem probrala jeho potíže se závislostmi na alkoholu a silných lécích proti bolesti, které bral nepřetržitě dva roky po operaci kolene. Ten v roce 2018 podstoupil terapeutickou léčbu poté, co se vyboural se svým autem a měl vysokou hladinou alkoholu v krvi. A právě o závislostech a následné abstinenci bylo setkání nadace Forward Trust, které je Kate patronkou.

„Závislost není volba. Nikdo si nevybírá, že bude závislý. Může se to stát každému z nás, nikdo vůči tomu nejsme imunní,“ pronesla Kate ve své řeči k nové kampani s názvem Taking Action on Addiction.

Vévodkyně z Cambridge přišla na událost celá v červeném a její outfit tentokrát nebyl z konfekce. Jen její sukně od skotského návrháře Christophera Kanea vyšla na 25 tisíc korun. Tu doplnila svetrem od Ralpha Laurena za necelých sedm tisíc korun a lodičkami stejné značky za 14 tisíc korun. Na téměř devět tisíc pak vyšla její miniaturní kabelka ikonické britské značky DeMellier.

Jak to Kate slušelo, se můžete podívat v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám