Hlavní obsah
Článek

Nepatří k ženám, které byste v davu přehlédli. Influencerka Alex Wortex je proslulá modely, které si říkají o pozornost a které toho víc odhalují, než skrývají. Takový byl i poslední, který oblékla na módní dny v Bratislavě.

Model, sestávající z květů a větviček, si Alex sestavila sama. „Ty serepetičky a komponenty z čínských obchodů mě stály dohromady asi 40 eur. Vyráběla jsem to dvě noci,“ řekla slovenskému Refresheru influencerka, která se rozhodla vypadat jako rozkvetlý keř. Květiny suplovaly spodní prádlo i doplňky.

V minulosti Alex do společnosti vyrazila například s chobotnicí v rozkroku nebo s ozdobou přes bradavky.

Kvůli způsobu vyjádření se Wortex často setkává s kritikou. Aktuálně sdílela například zprávu, kdy ji fanoušek posílal na léčení.

„Za ty roky už mě tyto zprávy tak nebaví. Prosím, jen v tichosti běžte do p.... a neobtěžujte mě nevyžádaným názorem. Aní já lidem na základě hamburgeru ve feedu nevypisuju, že jsou špatným vzorem pro všechny své followery, protože papkají sra*ky,“ odpověděla.

Na módní akci Fashion Live! dorazila i slovenská prezidentka Zuzana Čaputová. Přišla podpořit svou dceru Emmu, jež poprvé předváděla na mole. Mezi modelky si ji vybral dvorní návrhář Čaputové Boris Hanečka.

Reklama

Další články

Načítám