Hlavní obsah
Článek

Mysleli jsme, že už je společně nepotkáme. Nejkontroverznější trojice českého šoubyznysu se rozpadla v dubnu, kdy bisexuální modelka Daniela Zálešáková dala kopačky o 32 let staršímu milionáři Josefu Smolíkovi, s nímž žila i se svojí exotickou přítelkyní Terezkou, a našla si mladšího muže, bohatého podnikatele Marka.

O to víc nás překvapilo, když na pražskou premiéru muzikálu Děti ráje dorazila tahle trojka opět pohromadě. "Je to tak, že jsme už měsíc s Pepou opět spolu. Jen jsme čekali, jestli to tak bude fungovat, a nikde jsme to neprezentovali," vysvětlila nám Daniela, které ovšem zásnubní prsten, který mu vrátila, Pepa zatím znovu na prsteníček nenasadil.

"S Markem jsme se rozešli, vrátila jsem se k Pepovi, kála jsem se, on mě znovu přijal do svého života. Rozchod byla chyba, kdybych to mohla vrátit, neudělala bych to. Ale aspoň jsem se poučila a vím, kdo je pro mě ten nejlepší," míní Daniela, která v našem videu prozradila daleko víc. Například i to, jak to teď funguje s mladinkou Terezkou.

Reklama

Další články

Načítám