Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nejstarší dcera zpěváka Karla Gotta (†80) Dominika (50) si nemohla pomoct a opět se opřela do vdovy Ivany Gottové (48). A to vše v době, kdy uplynuly dva roky od Gottova úmrtí a krátce před premiérou dlouho očekávaného dokumentu Karel.

Ivanu Gottovou obvinila z toho, že údajně neplatí za pobyt její maminky v domově pro seniory, což si prý Gott přál. Proč se o svou maminku Antonii nestará ona sama jako její jediná dcera, už nedodala.

„Můj tatínek za života přislíbil mé mamince, že jí bude finančně pomáhat s placením soukromého pokoje v domově pro seniory, který by finančně z důchodu neutáhla. Šlo o částku 5000 Kč měsíčně. Otec si dle sdělení mé maminky přál, aby tento poplatek byl z jeho pozůstalosti zasílaný i po jeho smrti. Dělo se tak až do letošního července, kdy poplatek přestal bez odůvodnění paní Ivany Gottové chodit,“ tvrdí Dominika.

Vdovu po Karlu Gottovi také obvinila z toho, že se nezajímá o místo posledního odpočinku jeho rodičů v Újezdu u Svatého Kříže, kde si prý zpěvák údajně přál být pohřben, což měl Dominice svěřit a ona měla potřebu to zrovna dva roky po smrti zpěváka ventilovat.

Aby toho nebylo málo, Dominika se pustila i do vzkazu Ivany, který napsala v den výročí Gottova úmrtí. Vdova po našem nejslavnějším zpěvákovi v něm mimo jiné děkovala médiím za to, že k ní a rodině byla po manželově úmrtí shovívavá a nepořádala žádné hony.

„Píše o tom, že můj otec měl strach, že se po jeho smrti pustí do Ivany média. Strach měl oprávněný, po tom všem, co mu paní Gottová způsobila za psychické starosti, když ho odřezávala od přátel a hrozila mu rozvodem, pokud neutne setkávání s celoživotní přítelkyní Alicí Kovácsovou. Sám se mi se vším svěřoval,“ prezentuje se Dominika jako „vrba“ svého otce.

Závěrem informovala veřejnost, že se v půlce října vrací do České republiky.

„Sama nejsem bez chyby, způsobila jsem řadu potíží a otci jeho poslední měsíce života svými starostmi neusnadnila, ale byla bych ráda, abyste věděli, že jsou věci, které zkrátka přehlížet nemohu. Do Česka přiletím v polovině října a památku svého tatínka samozřejmě u hrobu na Malvazinkách uctím,“ uzavřela.

Ivana Gottová na nejrůznější prohlášení Dominiky Gottové dlouhodobě nereaguje a stejně tomu bylo v tomto případě. „Paní Ivana Gottová se k Dominice mediálně nevyjadřuje,“ informovala mluvčí rodiny Gottových v den premiéry dokumentu Karel.

Reklama

Další články

Načítám