Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Před dvěma lety se Dagmar Havlová (71) objevila před kamerou při natáčení úspěšné hořké komedie Vlastníci. Nyní se oblíbená herečka opět vrací na scénu v třídílné minisérii Případ Roubal, kterou odvysílá Voyo. Ta vznikla na motivy skutečných událostí. V jejím středu stojí sériový vrah Ivan Roubal. Jednu z nejděsivějších a zároveň nejkontroverznějších figur české kriminalistiky si zahraje Hynek Čermák.

Bývalá první dáma se zhostí postavy státní zástupkyně Markéty Neumann. Z prvních fotografií, které televize zveřejnila, je zřejmé, že Dagmar Havlová respektovala realistické pojetí snímku a neměla potřebu se nechat přikrášlovat. V taláru a s dioptrickými brýlemi působí její postava starší, než jak jsme u této dámy zvyklí.

Třídílná minisérie svým filmově pojatým zpracováním splňuje současné standardy tzv. quality TV. Do hlavních i vedlejších rolí proto byly obsazeny největší hvězdy českého filmu a divadla. Kromě Dagmar Havlové se minisérii objeví Regina Rázlová, Jitka Sedláčková, David Švehlík, Kamila Trnková, Vojtěch Vodochodský a další.

Reklama

Další články

Načítám