Hlavní obsah
Článek

Herečka Gwyneth Paltrow (51) pokračuje ve své tradici a i na 49. narozeniny se pro své fanoušky vyfotila tak, jak kdysi přišla na svět, úplně nahá.

Oproti loňskému roku, kdy poskakovala po zahradě v rouše Evině, se letos nechala cvaknout ve vaně, kde si cudně překrývala vnady dlaněmi a ladně vyhodila nožky přes okraj.

V loňském roce z její nahé fotky nebyla moc nadšená její sedmnáctiletá dcera Apple, ale letos jí dcera pod snímkem nehubovala a vysekla jí krásné přání na svém instagramovém profilu: „Moje nejoblíbenější žena v celém vesmíru. Všechno nejlepší k narozeninám maminko, miluji tě nadevše.“

Krásné přání napsal Gwyneth také její manžel Brad Falchuk, který se na svém profilu opravdu rozepsal. „Když žijete s touto ženou, mnoho věcí začnete lépe chápat. Jsou tu věci, které jsou na první pohled patrné – je krásná, vtipná, má ráda věci tak, jak si sama určí, že tak budou, když se jí líbí. Je stále zaneprázdněná, ale zároveň si na vás vždy najde čas. Jsou tu ale dvě věci, které nad tím vším vévodí – všímá si a jedná! Lidé si totiž často všímají, ale pak nic nedělají, maximálně o tom mluví. Ale Gwyneth si všímá a jedná. Všimne si, že potřebujete obejmutí, tak vám jej poskytne. Všimne si, že jste hladoví, tak vám připraví vynikající vaječný sendvič. Všimne si, že milujete Red Sox a začne pro ně žít a dýchat tak jako vy, i když absolutně nerozumí tomu, co se ve hře děje,“ a dále pokračoval ve výčtu věcí, kterých si jeho žena všimne za což si jí nesmírně váží.

Přání zakončil slovy: „Dnes má narozeniny, takže dnes si všímáme jí tak jako si ona denně všímá nás. Oslavujeme ji, protože jestli někdo má být oslavovaný, jsi to ty, Gwyneth.“

Paltrow a Falchuk mají dohromady čtyři děti i když ani jedno společné. Oba si do manželství přinesli po dvou dětech z prvních manželství.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám