Hlavní obsah
Článek

Pořiďte dětem modelovací pěnu Hey Clay. Spolu s interaktivní aplikací se stane oblíbenou zábavou, ke které se budou děti vracet. Proč?

Hey Clay není obyčejná plastelína. Je to speciální modelovací pěna, která se snadno přizpůsobí potřebám vašich dětí. Chtějí si své výtvory uchovat a pochlubit se s nimi druhý den? Není nic snadnějšího. Vymodelované postavičky stačí nechat na vzduchu. Modelovací pěna v průběhu 24 hodin ztvrdne a vznikne pevná figurka. Pro neúnavné kreativce pak stačí modelovací hmotu vrátit zpět do kelímku a uzavřít. Je připravena na další hru.

Foto: TM Toys
Aplikace Hey Clay provede děti modelováním krok za krokem

Modelovací pěnu Hey Clay mohou děti natahovat, trhat, kroutit s ní a pak zase spojovat dohromady. Dochází jim inspirace? S interaktivní aplikací Hey Clay bude modelování ještě zábavnější a snadnější. Aplikace obsahuje návody na modelování řady postaviček krok za krokem. V každém balení modelovací pěny Hey Clay najdete unikátní kód, díky kterému se v aplikaci k návodu dostanete. Kód, v hodnotě 5USD, je zdarma.

Skvělou zprávu máme také pro rodiče. Modelovací pěna Hey Clay není mastná, nešpiní ruce ani nelepí. Vyberte dětem kreativní zábavu, která se jim bude líbit na první pohled. Nápadité postavičky, seskupené do jednotlivých balení nebo do sad, inspirují ke kreativnímu tvoření.

Foto: TM Toys
Tematické sady Hey Clay inspirují ke kreativnímu tvoření

Ať už máte doma zarytého milovníka pravěku nebo ornitologa, v tematických řadách Hey Clay si vybere každý. Ostatně, kdo říká, že musí děti vytvořit zakoupený motiv? Fantazii se meze nekladou.

Investujte do kvalitní zábavy vašich dětí, která je plná pestrých barev. Pořiďte jim modelovací pěnu Hey Clay, která pomáhá rozvíjet myšlení, představivost, jemnou motoriku i schopnost spolupráce. Hey Clay je ideální zábavou i na dětskou párty. Hey Clay i spoustu dalších kreativních hraček najdete v online hračkářství mrakyhracek.cz.

Další články

Načítám