Hlavní obsah
Článek

Těm, kdo viděli pád Marka Ztraceného (39) z pódia do publika během jeho koncertu v Pardubicích naživo nebo na videu v našem článku, tuhla krev v žilách. Dá se jen těžkou uvěřit tomu, že po takové nehodě byl zpěvák schopný koncert dokončit.

Marek nechtěl zklamat fanoušky, hned po vystoupení ale musel být interpret hitů Ztrácíš, Moje milá nebo Když tě život kope do zadku hospitalizován s otřesem mozku, tržnou ranou za uchem a pohmožděninami. „Chtěl jsem se naklonit a plácnout si s fanouškem,“ popisoval zpěvák Super.cz příčinu nehody.

„Byla to shoda několika okolností. Může za to smůla, moje nešikovnost a taky energická atmosféra,“ dodal.

Naštěstí se Markovi nestalo nic vážného. „Jsem trošku porouchaný. Musím si nechat vyndat stehy, které mám za uchem,“ řekl nám zpěvák, který tráví čas doma na Šumavě ve společnosti snoubenky a syna. „Můj syn už tady se mnou blbne. Je to pro mě ta nejlepší rekonvalescence.“

„Určitě nechci fňukat. Někteří lidé jsou na tom mnohem hůř. Dojalo mě, kolik lidí o mě mělo starost. Všechny moc zdravím a těším se na další koncerty,“ vzkázal Ztracený, který své mimořádně úspěšné turné Restart uzavře začátkem října v Ostravě.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám