Hlavní obsah
Článek

Zahajovacím galavečerem 28. ročníku Febiofestu provázela jako již tradičně Jolana Voldánová (55), která měla letos před návštěvníky filmového festivalu malé tajemství. Na slavnostní příležitost vynesla rudé šaty z dílny Aleny Wilson, které jí byly o něco delší, a tak byla moderátorka velmi ostražitá, aby v róbě nezakopla a neupadla. Situaci zvládla jako profesionál.

„S Alenou mám jistotu, že mi šaty, které ušije, budou snad vždycky sedět. Umí šít na typické ženské postavy a navíc používá materiály, které s tělem v podstatě dokonale splynou. Jen s tou délkou je u mě trochu potíž. Prostě mi chybí 10 cm do ideální výšky,“ svěřila Super.cz moderátorka. „Ale už asi nevyrostu, tak si je prostě občas nadzvednu. Já v tom zase takový problém nevidím, pokud v nich nemusím přeběhnout Václavák,“ smála se.

Protože moderátorku a její dvorní návrhářku pojí letité přátelství, mohla si designérka dovolit začít šít bez jediné zkoušky. „S Jolankou jsme se neměly přes léto možnost setkat, obě jsme hodně cestovaly a také pracovní vytížení bylo veliké. Vybrala jsem velmi luxusní rudou krajku a navrhla jednoduchý, postavě velmi lichotící střih. Na její typ postavy se šije velmi dobře a já ji mám už opravdu v oku,“ prozradila Alena Wilson.

Teprve pár dní před slavnostním galavečerem proběhla první zkouška šatů, kterou doprovázela velká nervozita. Naštěstí model dopadl podle očekávání, až na délku, což má ovšem také svůj důvod. „Tyto šaty jsou z nové kolekce a půjdou v říjnu na přehlídku, jsou navrženy délkově na 180 cm postavu, kvůli modelce, která je vynese,“ dodává návrhářka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám