Hlavní obsah
Článek

Doba, kdy opulentní galavečery probíhaly bez publika a ocenění přebírali ceny v prostředí svých domovů oblečení většinou do ležérní módy, je naštěstí pryč. Aspoň prozatím. Během 73. ročníku předávání televizních cen Emmy bylo zřejmé, že i slavné osobnosti měly hlad po kráse.

Televizní obdoba filmových Oscarů přinesla neonové odstíny, lemování zdobené peřím a kilometrové vlečky. Vznikly také dva pohledy na módu, neboť se večer konal na obou stranách Atlantiku. Jedním místem konání bylo tradičně Los Angeles, druhým pak Londýn, což přinášelo zajímavé protiklady.

V SoHo House v Londýně se sázelo na minimalismus a styl, o což se nejvíce postarali herci ze seriálu Koruna. Držitelka zlaté sošky Gillian Anderson sáhla po pleteném modelu s visacími aplikacemi v barvě slonoviny od Chloé s dekorativním třásněmi. Olivia Colman si přišla převzít cenu v barevně střídmém modelu s vestavěnou pláštěnkou. Vždy originální Emma Corrin si v módním domě Miu Miu vybrala model ve zlatavém odstínu s koupací čepicí a smrtící manikúrou suplující šperky.

Na druhé straně velké louže vládla pro změnu okázalost. Yara Shahidi oslnila v lahvově zelených koktejlových šatech od Dior Haute Couture, za které by se nemusela stydět ani módní ikona Audrey Hepburn. Issa Rae zase vsadila na hru průsvitů ve tkaných stříbrných šatech od Aliétte. Michaela Coel si vysloužila titul nejvýraznější barvy večera v neonově žlutém topu a stejné sukni od Christophera Johna Rogerse. Stejný živý odstín se objevil i na elegantním kabátu od Dior Haute Couture u Anye Taylor-Joy.

Svůj hlas, kdo je vašim favoritem letošního udílení Emmy, vyjádřete v naší anketě.

Komu to podle vás na udílení televizních cen Emmy nejvíce slušelo?
Yara Shahidi
13,3 %
Issa Rae
1,3 %
Michaela Coel
1,6 %
Anya Taylor-Joy
10,9 %
Elizabeth Olsen
30,1 %
Cynthia Erivo
0,8 %
Kerry Washington
3,6 %
Allison Janney
22,6 %
Emma Corrin
1 %
Olivia Colman
0,8 %
Gillian Anderson
14 %
Celkem hlasovalo 19307 čtenářů.
Související témata:

Reklama

Další články

Načítám