Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska Tereza Maxová (52) je trojnásobnou maminkou. Nejstaršímu synovi Tobiasovi už je 20 let. S manželem Oymenem Burakem má pak ještě nejmladšího syny Aidena (10) a dceru Mínou (12). Tou se nyní modelka po delší době pochlubila.

Nutno říct, že Mína už rozhodně není malá holčička. Půvabná slečna se pořádně vytáhla a s výškou dohání svoji maminku. Společně spolu odstartovaly happening Hýbejte se s Teribearem.

„Dcera je součástí tanečního vystoupení, které tady bylo. Rodina je součást mojí práce. Do Prahy jezdíme hlavně kvůli nadaci, děti se Teribear každoročně účastní, a když můžou tak, pomůžou,“ svěřila se Super.cz Tereza, která letos nebude jen běhat a chodit.

„Každoročně jsem dávala 25 kilometrů a doufám, že letos zvládnu i víc. Člověk totiž díky aplikaci může běhat a chodit kdekoliv a k tomu se přidalo i kolo. To jsem teď dostala nové, takže budu jezdit na něm,“ dodala modelka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám