Hlavní obsah
Článek

O sestře Monice z amerického New Jersey už jste si u nás mohli přečíst. Sympatická jeptiška zaujala na TikToku statisíce lidí. Na první dobrou svým mladistvým vzhledem, na svých 55 let nevypadá, ale také svou bezprostředností, s níž s lidmi komunikuje.

Sestra našla fanoušky i mezi velkými hvězdami. Před pár dny informovala, že si ji Kelly Clarkson pozvala do své show a prostor dostala také v magazínu Oprah Winfrey. Se světem šoubyznysu však má zkušenosti už z minulosti. „Jsem episkopální jeptiška, ale předtím, než jsem vstoupila do kláštera, jsem pracovala v Hollywoodu,“ svěřila s tím, že dělala foto editorku.

Sestra Monica je velmi zábavná žena. Ještě předtím, než na vyžádání rozdala pár rad ohledně péče o pleť, zabodovala videem, které nazvala Update on the wild turkey situation (v překladu Novinky ohledně divokého krocana). Jeptiška sice skutečně mluvila o trablích s krocanem, Wild Turkey je ale zároveň značka burbonu, což mezi uživateli sociálních sítí vzbudilo obrovskou pozornost a následně pobavení.

„Byla jsem v šoku, protože v té době jsem měla čtyři followery a prostě jsem je chtěla pobavit. Třeba právě dováděním toho šíleného krocana, který, jak se ukázalo, neměl žádné zábrany. Pak jsem začala sdílet další informativní videa, když se to ujalo, a začalo mě sledovat plno žen, které mají stejný suchý smysl pro humor jako já,“ popsala zpěvačce Kelly Clarkson začátek popularity na sociální síti, která roste každým dnem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám