Hlavní obsah
Komerční článek
Článek

Dobble je skvělou zábavou pro děti i dospělé. Naučit se ji je snadné. Znáte tajemství úspěchu? Jak vyhrát, vám rádi prozradíme.

Dobble hra se vám bude hodit ve chvílích, kdy potřebujete zařídit zábavu na dětskou párty, dospěláckou oslavu, i když se chcete jen tak bavit všichni dohromady, děti i ti věkem starší.

Pravidla jsou jednoduchá a snadno je pochopí i velmi malí hráči. Pro ty jsou navíc připraveny edice přímo určené a upravené pro potřeby dětí. Díky praktickým rozměrům a kovovému materiálu krabičky si Dobble hru snadno přibalíte také na cesty.

Pravidla hry Dobble jsou snadná

Dobble hra, žádající si váš postřeh, má jednoduchá pravidla. 5 miniher, popsaných přímo v balení, zahrnuje variace základních pravidel, kdy je vaším cílem získat co nejvíce karet, nebo naopak se všech svých karet zbavit. V jedné z miniher začínají všichni hráči s jednou kartou. Další kartu získáte, když co nejdříve objevíte stejný obrázek na své kartě i na kartě umístěné v balíčku uprostřed stolu. Na každé kartě je 6-8 obrázků. Najít dva stejné může být někdy opravdová dřina. Rychlý návod, jak se Dobble hraje, najdete i v tomto videu.

Dobble je hra, kde nevítězí znalosti, ale postřeh a rychlá ruka. Kdo nemá dáno od narození, může postřeh i rychlou reakci trénovat. Třeba pravidelným hraním hry Dobble. Staňte se díky pravidelnému tréningu mistry v rychlých reakcích a vyhrávejte.

Foto: ADC Blackfire Entertainment, s.r.o.
Bavte se celá rodina a posilujte vzájemné vztahy díky hře

Edice Dobble s oblíbenými hrdiny

Pokud hledáte zábavu pro děti, zvolte verzi Dobble Kids, nebo Dobble PAW Patrol, inspirovanou oblíbenými pohádkovými postavami. Obě obsahují menší počet karet i obrázků na jedné kartě. Hra je tak jednodušší a rychlejší.

Větší děti nebo dospělí se budou bavit se základní verzí Dobble hry i jejími dalšími tituly. Hru si zpestříte třeba titulem Dobble Česko se symboly z českého prostředí a historie nebo s hrou Dobble Harry Potter založenou na ikonické pohádce. Dobble Zoo se bude líbit hlavně milovníkům zvířat nebo rodičům, kteří chtějí s dětmi trénovat jejich poznávání.

Pokud máte Dobble rádi, vaším favoritem se stane Dobble 360°. Díky otočné základně bude hledání stejných obrázků ještě těžší. Dva stejné obrázky musíte najít na kartičkách, které nevidíte zároveň, otočný mechanismus vám totiž ukazuje vždy jen jednu. A to už dá zabrat. Dobble 360° je ideální nejen pro tréning postřehu ale i krátkodobé paměti.

Pořiďte domů postřehové hry Dobble, se kterými si užijete spoustu zábavy vy i děti.

Další články

Načítám