Hlavní obsah
Článek

Diváci reality show První večeře se v předminulém díle stali svědky velmi nevybíravého chování šestapadesátiletého Václava směrem ke třiapadesátileté Pavle. Když se šla žena upravit na toaletu, zaslechla, s jakým despektem o ní její společník hovoří, a rozplakala se.

„V pořadu jsem se rozbrečela nad obrovskou arogancí a buranstvím pana Václava. To byla pro mě darda. On mi vůbec nebyl sympatický svým chováním, byl namachrovaný, egoistický a nudný. Celou konverzaci jsem vedla já, mluvil jen o sobě… Ale přece ho tam nebudu urážet. Stačilo se rozloučit a říct, že už se neuvidíme,“ říká Pavla.

„Myslím, že má nějaký mindrák, když se chtěl vyšvihnout pomocí kritiky své společnice,“ vzpomínala na nepříjemné setkání.

Od toho uplynuly čtyři měsíce a z Pavly je nový člověk. Partnera sice zatím nenašla, parťáka ale má. Po televizní zkušenosti si pořídila psa, což jí do života vneslo novou vlnu energie.

„Pravidelně s ním chodím ven, dokonce jsem zhubla patnáct kilo! Partnera jsem si ještě nenašla, ale užívám si život a na správného chlapa si ráda počkám,“ říká Pavla, na jejíž proměnu se podívejte na fotkách pod článkem.

Reklama

Další články

Načítám