Hlavní obsah
Článek

Poté, co odešla ze světa módy, když ukončila práci jako šéfredaktorka prestižního časopisu, začala se spisovatelka Bára Nesvadbová (49) věnovat naplno svému nadačnímu fondu Be Charity a také psát knihy o předních českých lékařích. S jedním se zapovídala o něco víc.

S profesorem Andrejem Sukopem, který se věnuje plastické chirurgii, ovšem i trochu jiné než té estetické, se vídá už dva roky. Specializací přednosty Kliniky plastické chirurgie v pražské vinohradské nemocnici jsou rekonstrukční chirurgie a traumatologie ruky a obličeje či operace vrozených vývojových vad. "Jeho práce si velmi vážím," říká Nesvadbová.

O tom, že má novou lásku, s námi poprvé mluvila, když nám představovala druhý díl knihy Hovory s doktory, v jejíž první části, která vyšla v roce 2019, Sukop mezi dvanácti lékaři a lékařkami figuruje. Totožnost přítele ale tehdy neprozradila s ohledem na jeho rodinnou situaci. Sukop je totiž ženatý. Nyní už se ale rozvádí.

Trvalo tedy dva roky, než svého doktora poprvé ukázala na společenské akci. "Chtěli jsme podpořit kamaráda Steva Lichtaga na premiéře jeho dokumentu o Miloslavu Stinglovi, je to krásný a dojemný film," vysvětlila Bára, která je velmi zamilovaná. "Je to úplně jiné než dřív, nečekala jsem, že mě ještě něco takového potká," svěřila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám