Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Nikol Štíbrová Leitgeb (37) se necelé tři měsíce po porodu ukázala na společenské akci. Minulý týden prožila nejtěžší chvíle života, když její syn Tobias přestal dýchat. Naštěstí už je v naprostém pořádku a Nikol věří, že podobné chvíle už nikdy nezažije.

Na akci oděvní firmy jí to velmi slušelo. "Možná mám něco dole, ale po dvou císařích a v mém věku spíš než kila řeším, jestli mám vnitřnosti správně zpět uložené a jestli mě nebudou bolet záda," řekla Super.cz se svým pověstným humorem Nikol. "Což mi připomíná, že mám za chvíli fyzioterapii. Už jsem taková rozložená. Snad se složím dohromady," dodala.

Užívá si, že malý Tobias je velmi hodné miminko. "Porodila jsem si druhý klidný, flegmatický, hodný dítě. Je to super. A i kdyby byl živej, tak bych to taky přežila, jsem zvyklá. Životní rytmus už mám změněný po první dítěti, akorát přibylo ještě jedno, zas takový rozdíl to není," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám