Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Americká herečka a filmová producentka Reese Witherspoon (35) si užívá zasloužené dovolené. Spolu se svými dětmi, dvanáctiletou Avou a osmiletým Deaconem, dovádí v moři na Havaji, kde všichni společně slavili i příchod Nového roku.

Reese, jež se proslavila ve filmech Velmi nebezpečné známosti nebo Pravá blondýnka, vystřídala jednodílné zelené i dvoudílné modré plavky, které doplnila červených tričkem s dlouhým rukávem. Chybět nemohla ani parádní kšiltovka se slunečními brýlemi a z Reese byla rázem turistka ‚jak vyšitá‘.

Přestože se herečka rozhodně nemá za co stydět, i tak se v jednu chvíli zdálo, jako kdyby svou postavu chtěla maskovat velkým plovákem, který nesla do moře. Její manžel Jim Toth však nikde v okolí vidět nebyl. Reese si nejspíš užívala pár dní volna jen s dětmi a přáteli předtím, než uvede svůj poslední film Tohle je válka!, který půjde do kin koncem února.

Reklama

Další články

Načítám