Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vztah Tomáše Ujfalušiho a Anety Vignerové (36) (33) projde brzy zatěžkávací zkouškou. Miss České republiky 2009 sice tráví u slavného fotbalisty v jeho druhé domovině v tureckém Istanbulu každou volnou chvíli. Brzy ho ale na dlouho opustí a usadí se tisíce kilometrů daleko.

„Ještě nechci být domácí hospodyňka na plný úvazek. Chtěla bych se ještě chvíli plně věnovat modelingu, abych neměla pocit, že mi něco uniklo,“ přiznává se se svými zaječími úmysly Aneta. „Rozhodně už nechci dělat modeling vrcholově, to už jsem si zažila jako náctiletá. Na běhání po castinzích v Milánu jsem už stará. Spíš by mi seděl komerční trh,“ prozrazuje Aneta, která by za prací odjela nejraději do Libanonu, Dubaje, nebo Asie. „Tam jsou úplně jiné kšefty a stálo by to za zkoušku,“ říká.

Ujfaluši prý Vignerovou v její po návratu k profesionálnímu modelingu podporuje. Bude se mu ale prý stýskat. „I pro mě to bude těžké být dva měsíce bez Tomáše, ale musím to zkusit,“ říká Aneta.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám