Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Milan Peroutka (34) a Nikola Čechová nejsou jedinou dvojicí, kterou už nebudeme vídat ve Snídani s Novou. Z kola ven šla také Gabriela Partyšová (45) se svým parťákem Alešem Lehkým.

„Bude se mi stýskat po zajímavých tématech, která tento pořad obsahuje. Po budíčku o tři čtvrtě na čtyři ale vůbec. Vstávala jsem takto sedm let a na tohle vstávání do noci se prostě zvyknout nedá,“ svěřila se nám Partyšová. Ta ale na Nově nebude nevyužitá. Zjistili jsme, že moderátorka bude provázet společenským pořadem Život ve hvězdách, vrací se tak do podobného formátu jako v minulosti, na stejné televizi působila v pořadu Prásk!.

„Prásk jsem redaktorovala dlouhá léta a byla to pro mě velká televizní škola. Hodiny a hodiny ve střižnách, praxe k nezaplacení. Pořad jsem po letech i moderovala a cítila se v něm dobře, a to možná i proto, že mám dlouhodobé pozitivní vztahy s lidmi z branže, kteří mi věří. Pořady, ve kterých jsem působila, jim vždy více pomáhaly, než že by jim ubližovaly."

Nové díly pořadu Život ve hvězdách se natáčí v novém zpravodajském studiu. „Viděla jsem první hotové záběry a myslím si, že diváci se mají na co těšit,“ slibuje Gabriela Partyšová.

Reklama

Další články

Načítám