Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Snídaně s Novou představila novou moderátorskou dvojici. Poté, co se televize rozloučila s Nikol Čechovou a Milanem Peroutkou, se na obrazovkách představí Ondřej Havel a Johan Mádr. Spolu s nimi bude ranní relací provázet Tereza Jandová.

Ondřej Havel a Johan Mádr patří mezi nejoblíbenější rozhlasové moderátory se zkušeností z celoplošné ranní show, nyní je čeká podobný formát na televizních obrazovkách. Mádra si diváci také pamatují ze seriálu Ulice.

„Přál bych si, abychom se stali součástí ranní rutiny našich diváků. Aby to pro ně bylo stejné, jako když ráno vstanou, zapnou si kávovar a ve chvíli, kdy slyší ten zvuk, vědí, že je čeká něco příjemného, aby měli stejné pocity, když zapnou Snídani s Novou, uslyší naši znělku a budou vědět, že Ondra s Johanem, a samozřejmě také s Terezou, budou to ráno trávit s nimi,“ těšil se na novou příležitost Mádr.

Další moderátorský tým tvoří Kristina Kloubková, která je zároveň moderátorkou Televizních novin, a moderátorský matador Pavel Svoboda. Ten diváky Snídaně s Novou vítá už od roku 1994.

Reklama

Další články

Načítám