Hlavní obsah
Článek

Návratu muzikálu Čarodějka na prkna divadla GoJa Music Hall se už Natálie Grossová (21) nemohla dočkat. Kromě nádherných melodií se diváci mohou potěšit i množstvím krásných kostýmů, které jako představitelka čarodějky Glindy oblékne, a můžete je vidět i v naší fotogalerii.

Začátek léta strávila Natálka v Itálii, i za odměnu za úspěšné složení maturitní zkoušky. "Pak už jsem byla v Česku a musela jsem si opakovat i roli z Čarodějky, protože je opravdu náročná, člověk je tři hodiny na jevišti skoro pořád," přiznala na generálce před patnácti exkluzivními uvedeními muzikálu.

Jen u muzikálů ale do budoucna mladá zpěvačka zůstat nechce. "Ne že bych se jich chtěla vzdát, miluju je, ale ráda bych se věnovala i sólové popové tvorbě, kde bych nebyla za nějakou postavu, ale sama za sebe," svěřila. S tím jí pomáhá i její přítel, operní zpěvák Daniel Matoušek.

A jak jim to spolu klape? "Díky pandemii jsme se vlastně pořádně poznali, když jsme spolu byli každý den. Jsem pořád zamilovaná. Nebydlíme spolu, ale je to romantika, scházíme se denně, na kafíčka, na procházky," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám