Hlavní obsah
Článek

Doufala, že jí na letošním finále soutěže Schwarzkopf Elite Model Look bude dělat garde konečně její partner. Své přání, aby ji doprovodil přítel Ondřej Kolář, vyslovila Jana Tvrdíková (23) během našeho posledního setkání. Bohužel se ale nezadařilo. Brankář Slavie se totiž během svého posledního zápasu v Karviné nepříjemně zranil. „Po včerejším zranění bohužel nedorazí,“ krčila rameny modelka.

Jana byla partnerovi velkou oporou, když se letos v březnu během zápasu Evropské ligy stal obětí brutálního faulu. Nyní je přítel znovu v neschopnosti. „Nadšená jsem nebyla. V tu chvíli mi ho bylo hrozně líto. Oklepal se z jednoho zranění a došlo k druhému. Necítí se nejlépe a hrozně ho to bolí.“

Jana a Ondřej ještě neoslavili ani rok vztahu a už mají za sebou zkušenosti, které některé páry nepotkají ani po mnoha letech. „Došlo k jeho zraněním, prošli jsem si covidem, pak jsem měla já zdravotní problémy a teď znovu zranění. Stále dokola,“ říká Jana.

Vítězka světového finále soutěže Elite Model Look 2016 v rozhovoru zmínila, že i ji potrápilo zdraví. Mohlo to souviset se stresem, který prožívala po zranění partnera? „Je možné, že vše souvisí se vším. Možná v tom hrál roli o Vánocích prodělaný covid, možná nezdravá strava,“ domnívá se Jana Tvrdíková, která se už naštěstí cítí dobře.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám