Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Renata Langmannová (37) nafotila zbrusu novou kolekci šatů návrháře Lukáše Lindnera. Fotky od fotografa Marka Musila v nádherných róbách by rozhodně neměly uniknout vaší pozornosti. Nádherná modelka má totiž v šatech opravdu výstavní dekolt.

„Je to sexy, ale zároveň ne vulgární. Tohle je přesně ten styl, který mám ráda,“ pěla Renata samou chválu na šaty s hlubokými výstřihem překrytým lehoučkým tylem. Rozhodně nešlo o planá slova. Česká Miss 2006 totiž šaty zmíněného návrháře obléká na všechny významné příležitosti. „Loni jsem měla Lukášovy šaty na finále České Miss i na Plesu v Opeře. Letos mě bude oblékat zase,“ říká modelka.

Známý český návrhář si dal na výrobě šatů velmi záležet. Potisk hedvábné látky dokonce nechal vytvořit přímo na zakázku až v Itálii. „Na šatech se objevují vzory ptáků a hadů. Je tam patrná inspirace tropickým prostředím a deštnými pralesy. Tohle prostředí je mi moc blízké,“ říká Lindner.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám