Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Poslední rok je především maminkou na plný úvazek. Ke starším synům přivítala Lucie Šlégrová (42) na světě chlapečka Rona, který jí a jejímu muži, bývalému hokejistovi Jiřímu Šlégrovi (52), dělá už přes rok radost. Od mateřských povinností si ale někdejší miss nyní odpočine.

Chystá se totiž navštívit závěr letošního filmového festivalu v Karlových Varech. „Budeme se účastnit závěrečného večera. Filmový festival byl pro nás vždy velmi příjemně strávený čas. Bohužel letos nestihnu žádný film, protože manželovi chystám velkou narozeninovou oslavu jeho padesátin,“ svěřila se Super.cz Šlégrová.

Přestože bude ve Varech jen na skok, přípravu nepodcenila. „Jsem ráda, že se budeme účastnit alespoň závěrečného večera, protože člověk je tvor společenský a myslím, že v dnešní době nám společnost všem moc chyběla. Ta doba, kdy jsme byli v izolaci, byla poměrně dlouhá a já se velmi těším, že na festivalu potkám staré známé, se kterými si člověk může popovídat,“ prozradila vítězka soutěže krásy z roku 2005.

„Je mi ctí, že vynesu šaty od teplické návrhářky Nadi Moravcové, kterou znám celá léta, protože jsem taktéž rodačka z Teplic. Nakonec jsem si vybrala úplně jiné šaty, než byly na zkoušce, ale věřím, že na závěrečném večeru ostudu neudělám,“ dodala se smíchem Lucie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám