Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Konečně našel ideální místo pro rodinu. Před narozením dcery Natálky se zpěvák Bohuš Matuš (50), s nyní již manželkou Luckou, stěhovali do většího. Brzy ale zjistili, že byt v panelákovém domě jim nevyhovuje. Kvůli sousedům nemohl zpěvák doma hrát a zpívat, a tak se rozhodl pro další přesun.

„Jsem rád, že jsem konečně po několika měsících našel ideální místo pro bydlení. S rodinou se stěhujeme do domečku, a to v Dolních Chabrech. Už se moc těšíme,“ řekl Super.cz zpěvák. „Jsem taky rád, že konečně budu moct zpívat a nebudu tím nikoho rušit. Žít v paneláku si při mé práci nedá,“ dodal Bohuš Matuš, kterého jsme potkali na narozeninové oslavě legendy kladenského hokeje.

Bývalý hokejista Lubomír „Čužák“ Rys pozval na party na 500 svých přátel a kolegů. Matuš byl jedním z těch, kteří na akci zazpívali. „Luboše mám moc rád. Je to skvělý bavič, básník, zpěvák. Zkrátka borec. S Jaromírem Jágrem a Martinem Dejdarem jsme mu také pokřtili knihu Básně psané hokejkou, kterou dával dohromady posledních dvacet pět let,“ uvedl Matuš, který měl poměrně nabité léto.

„Prázdniny jsem měl velmi pracovní, jezdil jsem téměř každý den na vystoupení. Ani jsme nestihli dovolenou,“ řekl zpěvák, který se na akci potkal s Jaromírem Jágrem, Danielem Hůlkou, Heidi Janků a mnoha dalšími.

„Doufám, že stěhování proběhne v pořádku a od září už se těším na jeviště a divadelní představení, přeci jenom těch příležitostí hrát před publikem v tomto roce moc nebylo,“ dodal Matuš.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám