Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Eva Čížkovská (55) má nejeden důvod k radosti. S manželem Markem Jelínkem letos oslaví krásné 30. výročí od svatby, ale hlavně se stane poprvé babičkou. Tento krásný dárek si pro ni připravila dcera Adéla.

„Ze zprávy jsme byli s manželem nadšení a moc se těšíme. S dcerou už koukáme na kočárky a postýlky, je sice ještě hodně času, ale je dobré být připravený a mít vybráno včas," svěřila Super.cz nadšená budoucí babička. „Těším se, jak budu mrňouska rozmazlovat a hlídat. Chtěla bych být tou správnou babičkou," dodala herečka s úsměvem. Pochlubila se také dojemným snímkem, na které její těhotná dcera objímá šťastného partnera a v ruce drží snímek z ultrazvuku.

Přestože se za pár měsíců stane babičkou, nebylo by překvapivé, kdyby si ji na dětském hřišti pletli s maminkou. I po padesátce je stále velmi atraktivní ženou s perfektní figurou, o kterou náležitě pečuje. „Chodím cvičit, jezdím na inline bruslích, nově hraju golf, lyžuju. Pohyb miluju, bez něj neumím být,“ prozradila v jednom z posledních rozhovorů Super.cz

A během pandemie se jí podařilo zhubnout hned o 2 konfekční velikosti díky dietě.

„Jedu krabičky. Kamarádi si udělali krabičkové stravování, mají strašně moc programů, takže mi byl udělaný jídelníček na míru a ten taky pomáhá. Vlastně je to taková mozaika všeho," svěřila nám.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám