Hlavní obsah
Článek

Poslední dovolenou nestrávila Týnuš Třešničková (28) v pánském doprovodu, společnost jí dělala její mladší sestra Martina. Cílem cesty známé influencerky se stal ostrov Mykonos.

V době, kdy zde brunetka zrovna pobývala, se řešila otázka bezpečnosti a zpřísnění protikoronavirových opatření na řeckých ostrovech. Kvůli přibývajícím případům covidu byl od jedné hodiny v noci do šesti ráno zaveden zákaz vycházení a úřady zakázaly hudební produkci v barech, kavárnách či restauracích. Zajímali jsme se o to, jak se opatření podepsala na dovolené blogerky.

„Omezení na ostrově nebyla téměř žádná,“ mávla rukou Týnuš, která měla štěstí na správné načasování dovolené. „V polovině dovolené tam teda zakázali úplně hudbu, ale i toto opatření se opět zrušilo,“ řekla Super.cz blogerka a jedním dechem dodala: „Na Mykonosu to žije a moc jsme si to užily.“

Týnuš uvedla, že velkou výhodu mají turisté, kteří jsou očkovaní, a nemusí tak podstupovat testování. „Veškeré kluby, restaurace a obchody jsou otevřené jako normálně. Nošení roušek ve vnitřních prostorách je už samozřejmost,“ dodala internetová hvězdička, vlastním jménem Kristýna Třešňáková.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám