Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na prestižní párty v rámci karlovarského filmového festivalu přiletěla legenda italské populární hudby, jejíž hity Gloria či Te amo jsou v kurzu už od 80.let. Super.cz měl příležitost hvězdného Umberta Tozziho vyzpovídat během soukromého rozhovoru.

Do Karlových Varů se těšil a věřil, že bude mít čas si prohlédnout i město, nejen Mlýnskou kolonádu, kde v rámci Unicredit párty koncertoval. "Pro nás umělce po tom strašném roce nebo dvou covidu je to stejné jako mít Vánoce," svěřil.

Prozradil nám také, že právě vystupování před diváky ho udržuje v kondici. "Snažím se rozvíjet svoji mysl, nesedět v křesle. Kromě toho sportuji, plavu, dělám úplně obyčejné věci. Chodím do obchodu, nakupuju si saláty a užívám si života," uvedl. Přiznal, že má ale i slabůstky. Rád si dá kávu, cigaretku a červené víno, které popíjel i po našem rozhovoru.

Tozziho těší, že jeho hity stále rezonují mezi lidmi. "Moje kariéra byla šťastnou kariérou a nikdy jsem to neměl nastavené tak, že budu hvězdou všech hitparád, ale snažil jsem se dělat tu svoji práci dobře. Možná proto jsem byl úspěšný," míní stále pohledný Ital, kterému se, jak se v našem rozhovoru také dozvíte, podařilo skloubit popularitu i s rodinným životem.

Reklama

Další články

Načítám