Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tentokrát se nepředstavila jako herečka, ale jako zpěvačka. Dominika Myslivcová (29) opět nenechala svůj outfit náhodě a pořádně se vyprsila. "Nezáleží, zda umíte zpívat, hrát nebo moderovat. Dělejte, co vás baví, hlavně, když vás sledují," zní motto, které Super.cz svěřila.

Dominika představovala svůj asi pátý nebo šestý song, jde o letní písničku Cheers, ke které natočila i videoklip, v němž jí hraje Natálka Mykytenko, kterou proslavila reality show Svatba na první pohled, a nejkrásnější slovenský muž Michal Gajdošech.

"Věřím tomu, že se na mě lidé radši koukají, ale doufám, že mě teď budou i poslouchat," věří Dominika, která se předvedla v sexy šatech s hlubokým výstřihem.

"Chtěla jsem udělat něco pozitivního a letního, tak snad se mi to povedlo," míní půvabná blondýnka, která se na písni sama podílela a slibuje, že v hudební tvorbě bude pokračovat. "A když se to někomu nebude líbit, ať to vypne," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám