Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na háčkované plavky si jen tak někdo netroufne. Zpěvačka Dua Lipa (28) už je oblékla podruhé a tentokrát nešlo o roztomilé růžové medvídky.

Zpěvačka je známá tím, že na sebe obléká miniaturní bikiny, ale tyhle háčkované jsou ještě o něco odvážnější, už jen proto, že na těle tak trochu odstávají. Jednu bradavku jí překrývala kytička, druhou marihuana a kalhotky zdobila duha. V tomhle modelu nafotila hned několik sexy snímků, které sdílela na svém instagramovém profilu.

Dua Lipa si užívala dovolenou se svou mladší sestrou Rinou (20) na Ibize. Z dovolenkového letoviska přidala snímky s partou kamarádek a nikde nebyl k vidění její přítel Anwar Hadid, tak to vypadá, že šlo pouze o dámskou jízdu.

O vztahu s bratrem slavných modelek Gigi a Belly Hadidových promluvila před časem v rozhovoru pro magazín Rolling Stone: „V žádném jiném vztahu jsem se nikdy necítila tak dobře. Máme spolu spoustu zážitků a zkušeností a když se nám chce něco sdílet, uděláme to. Pro zábavu. Ale jinak si rádi udržujeme soukromí - ukazujeme jen tolik, kolik chceme, abyste viděli.“.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám