Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Kráska, která si v Ulici zahrála zákeřnou a manipulativní Alenu, se stala dvojnásobnou maminkou. Tereza Vítů přivedla na svět dcerku Teu, která se narodila až po plánovaném termínu a hrozilo, že budou lékaři porod vyvolávat. K tomu naštěstí nedošlo.

„Tea nás napínala až do konce a naplánovala si to náramně. Mohli jsme se stavět na hlavu, snažili jsme se vyvolat porod doma pomocí všech “zaručených” rad, ale nic nefungovalo,“ svěřila Super.cz novopečená maminka.

„Nakonec se sama rozhodla, že přijde na svět den před vyvoláním porodu, který byl naplánovaný na pátek 13. Hodně jsme si oddychli, že se porod nemusel vyvolávat, a ještě na takové datum,“ usmívá se seriálová kráska.

Na holčičku už doma čekal starší bráška Mikoláš, který na podzim oslaví 3. narozeniny. „Miky se k ní zatím chová moc krásně, tak snad mu to vydrží,“ doufá Tereza, která po zkušenostech z prvního porodu nastolila doma pár změn.

„Podruhé se snažím šestinedělí nijak neuspěchat. Snažíme se odpočívat, nikam nechvátáme, jsme prostě všichni spolu a dáváme si čas, který potřebujeme na to, abychom si zvykli na nový rytmus a pořádně se sžili,“ dodává šťastná maminka.

Reklama

Další články

Načítám