Hlavní obsah
Článek

Jiří Krampol (85) nedávno polekal své fanoušky, když byl v motolské nemocnici zachycen na vozíčku v doprovodu své kamarádky Zuzany Bubílkové.

Herec je ale naštěstí v pořádku. „Nic vážného se nedělo. Jednalo se o běžnou kontrolu kolene, na kterou chodím jednou za čas,“ řekl Super.cz Krampol, kterého vytočilo, že ho cizí člověk vyfotil a snímek zaslal médiím.

„Nějaký idiot mě vyfotografoval na vozíčku. Je to strašná dálka z parkoviště do ordinace. Přece se nebudu belhat hodiny po chodbě. Paní Bubílková mě kousek vezla a vyšlo z toho, že jsem upoután na vozík,“ stěžoval si známý bavič.

Problémy s kolenem ho provází už delší dobu. Krampol se před lety poranil při markýrované rvačce na jevišti, během které si přetrhal vazy. Jelikož sundal sádru dříve, tak se noha úplně neuzdravila. „Před lety jsem měl přetržené vazy a teď to koleno bolí,“ říká Krampol, kterému dělá největší problém chůze do schodů a mrzí ho, že kvůli handicapu musel přestat hrát tenis. „Na pohyb jsem ale nezanevřel. Zrovna dneska jsem byl ve svém oblíbeném fitku,“ uzavřel Jiří Krampol.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám