Hlavní obsah
Článek

Fanouškům Přátel se tají dech. Svět totiž obletěla zpráva, že spolu představitelé Rachel a Rosse, tedy David Schwimmer (54) a Jennifer Aniston (55) randí.

Tvrzení vzniklo po uvedení speciálu Přátelé: Zase spolu, v němž herci přiznali, že do sebe před lety během natáčení byli blázni, ovšem nikdy spolu mimo plátno nic neměli.

Údajný zdroj sdělil reportérům Closer, že spolu dvojice od natáčení speciálu randí. „Po opětovném shledání se ukázalo, že vzpomínky vyvolaly v obou city a že dávno pohřbená chemie stále žije,“ nechal se slyšet dotyčný.

Podle zdroje zůstali herci v kontaktu a minulý měsíc Schwimmer přicestoval za Aniston z New Yorku do LA. „Tráví čas v hereččině domě, kde si užívají společné večeře,“ doplnil s tím, že také navštěvují hereččiny oblíbené vinice v Santa Barbaře.

Herci se k věci zatím nevyjádřili, a tak fanouškům zatím nezbývá, než snít dál. Jakkoliv je představa Jennifer a Davida jako páru lákavá, jedná se v tuto chvíli o ne příliš věrohodné spekulace a je zcela možné, že jsou jen dobrými přáteli.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám