Hlavní obsah
Článek

Na sociálních sítích je méně aktivní než řada jejích kolegyň z modelingového světa a vysvětlila proč. "Nejsem člověk, který úplně sociálními sítěmi žije a žije z nich," řekla Super.cz Miss České republiky 2007 Kateřina Sokolová (34), která nemá ani 25 tisíc sledujících.

"Věnuji se spíš prodeji umění, nadačnímu fondu a trošku jiným aktivitám. Nicméně si uvědomuju, jak jsou sociální sítě v dnešní době strašně důležité a doslova hýbou světem," sype si kvůli tomu, že je zanedbávala, krásná brunetka. "Určitě se snažím být aktivnější, i když nejsem influencer," míní. Ostatně sociální síť pro umělce CrowningArt, na jejímž představení jsme se sešli, bude podporovat i její nadační fond AutTalk.

Když se podíváme na Katčin profil, příliš pestrý není. "Dávám tam hodně věci z cest. Miluju cestování. Ale dávám tam i umění, hlavně současnou tvorbu, která je mi blízká a líbí se mi. A také svoji práci, nějaké modelingové fotky," vypočítala.

Sexy snímků třeba v plavkách tam je pomálu. "Občas tam něco najdete. Ale teď jsem nafotila nádherný velice sexy kalendář, který vyjde na konci roku, tak to takových fotek bude zase víc," slibuje.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám