Hlavní obsah
Článek

Řadu let vídali televizní diváci Martinu Randovou v seriálu Ordinace v růžové zahradě 2 v roli Helgy Švarcové. Nyní se herečka přemístila do seriálu Ulice, kde přijala roli Kateřiny Dubovské.

„Přešla jsem z úžasného kolektivu do dalšího úžasného kolektivu. Přijali mě tam s otevřenou náručí. Moc hezky se pracuje, když je člověk chtěný,“ svěřila se Super.cz herečka na party televize Nova.

Martina dostala v Ulici o poznání sympatičtější roli. „Sedm let jsem žila s určitou postavou a teď se učím žít s tou novou. Heduš byla bláznivá, někdy protivná. Kateřina je víc normální postava. Moc ráda ji poznávám amám ji ráda,“ řekla nám Randová.

Novou roli v nekonečném seriálu, a tedy velkou pracovní příležitost, Martina kupodivu nijak neoslavila. „Jsem šťastná, když se moje práce líbí. Když si chci udělat radost, tak se odměním spánkem. Jsem hrozný spavec,“ smála se Martina Randová.

Herečka v jedné televizní talkshow bavila historkou, jak v minulosti držela vínovou dietu, během které byla neustále opilá. Pravdou ale je, že se posledních sedm let už téměř nedotkla alkoholu. Dopřeje si ho prý jen jednou do roka.

„Čeká mě to zrovna příští týden. U sestry na chalupě si dám jednou za rok panáka a pořádně se opiju. Pak se z toho další rok léčím,“ smála se herečka, které alkohol vůbec nechybí. „Měla jsem hrozně blbé kocoviny. Nechutnalo mi to a zjistila jsem, že mi alkohol nikdy ani nezačal chutnat,“ prozradila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám