Hlavní obsah
Článek

Šestadvacetiletá ruská modelka Anastasiya Berthier měla odmalička slabost pro animáky, a pro seriál Pokémon obzvlášť. Tématem se inspirovala i při focení sexy snímků, na nichž se převtělila do ženské verze postavy Ashe.

„Jako malá jsem byla fanynkou Pokémonů, a i dnes je miluji celým svým srdcem. Také je hraji na telefonu. Nikdy nevíte, kdy se nějaký objeví,“ říká Berthier. A zdá se, že její fanoušci jsou na stejné vlně, nápad stylizovat se do Ashe se setkal s velkým ohlasem. „Mí fanoušci to milují! Mnozí mají na seriál nostalgické vzpomínky,“ říká modelka.

Na fotce hraje hlavní roli její poprsí. Na svůj dekolt je dnes velmi pyšná, v minulosti se však stal spouštěčem drsné šikany ze strany spolužáků. Posměšky, které na střední škole zažívala, vedly k depresím a školu Anastasiya nakonec opustila.

Cesta k tomu, aby se měla ráda, dle slov modelky nebyla snadná, dnes ale hrdě říká - a je to ostatně vidět i z jejích fotek -, že svá prsa miluje.

„Pomohlo mi, že jsem na internetu viděla sebevědomé ženy s podobnými tvary, jako mám já. V tu chvíli mi došlo, že jsem i já krásná. Miluji své křivky, plnost dekoltu, boky i svůj pas,“ dodala.

Reklama

Další články

Načítám