Hlavní obsah
Článek

Sice jsme se potkali na představení nové sociální sítě pro umělce, ale k těm stávajícím nemá hudebník David Kraus (44) příliš kladný vztah, i když účty má založené. Opravdu dlouho trvalo i to, než prozradil, že má partnerku. Počkal si, až mu krásná Sára porodila dceru.

"Jsem fanoušek technologií, byl jsem asi jedno z prvních dětí, které měly počítač, a sítě mě sice nadchly, ale pak znechutily. Sledoval jsem tam lidi, třeba právě umělce, které jsem měl rád, ale když jsem je pak viděl, jak pijí kafe nebo vaří? Jsem furt spíš fanda umění než toho, abych koukal někomu do ložnice. Tahle síť je něco jiného, prezentujete se svými díly," vysvětlil nám svůj postoj.

"Sám se snažím svoje soukromí chránit, ale pak už z toho byla moje přítelkyně nešťastná a myslela si, že se za ni stydím a ani ji nikam nevezmu. Tak aby to nevypadalo, že ji tajím, vzal jsem ji na malý večírek a byla šťastná. Ona je z vesnice, z Moravy, miluje ty červené koberce. Já zase miluju tu vesnici," smál se a vyprávěl nám i o jejich dceři, což si můžete poslechnout v našem videu.

Toho, že by malou Ester postoval na sociálních sítích se ale prý z nejrůznějších důvodů nedočkáme. "Nechci prezentovat miminko a prodávat tím kočárky nebo jiné produkty. To jsem opravdu raději všechno koupil. Až bude chtít sama, ať se prezentuje," míní.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám