Hlavní obsah
Článek

Tenistka Petra Kvitová (34) je opět zamilovaná až po uši. Jejím vyvoleným se tentokrát stal trenér Jiří Vaněk (43). Skloubit profesionální a soukromý život je u tenistek nesmírně obtížné. Není divu, že Kvitová našla svou spřízněnou duši u muže, po jehož boku tráví většinu svého času.

Vaněk ji sice trénuje už několik let, ale pověstná jiskra přeskočila teprve letos v květnu po turnaji v Římě. Úspěšné tenistce jinak vztahy moc nevycházely. Své protějšky si vybírala výhradně mezi sportovci, kteří jí byli nejblíž. Randila například s o pět let mladším tenistou Adamem Pavláskem (26), s nímž se znala od dětství. Pár spolu chodil dva roky a po jednom rozchodu se k sobě dokonce načas vrátili, ale nakonec jim to nevyšlo.

Po rozchodu s Pavláskem lovila Kvitová opět v tenisových vodách. Zamilovala se do české tenisové hvězdy Radka Štěpánka (45). Ten se do Kvitové zakoukal v době, kdy se rozváděl s tenistkou Nicole Vaidišovou. Po roce ale jejich láska vyšuměla, protože na sebe neměli vůbec čas. A Štěpánek se opět vrátil k Vaidišové, kterou si vzal i podruhé a má s ní dceru.

Později Kvitová vyměnila tenisty za hokejistu. Dva roky randila s hokejistou Radkem Meidlem (32). A tady to vypadalo hodně vážně. Pár se dokonce zasnoubil, ale ani tady jim to nakonec neklaplo a Kvitová Meidlovi vracela snubák. Zda to Petře vyjde s trenérem Vaňkem, ukáže až čas....

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám