Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Vždycky to byla Alena Šeredová (46), která poutala pozornost svou sošnou postavou. Při pohledu na momentky z dovolené, kterou s rodinou tráví v luxusním italském letovisku Forte dei Marmi, je jasné, že i její partner Alessandro Nasi se o sebe pečlivě stará.

O tři roky starší dědic automobilky Fiat má skutečně výbornou figuru, kterou předvedl během dovádění v moři s dcerou Vivienne Charlottou (1). Jen málokdo by tipoval, že za tři roky oslaví padesáté narozeniny.

Šeredová se už v minulosti nechala slyšet, že její parter je sportovně založený. Kromě fotbalu miluje procházky po horách a místo obědové pauzy si zajde zaplavat.

To Alena je vůči sportu o něco zdrženlivější. Jak nám v minulosti řekla v rozhovoru, dřinu ve fitku dala na úroveň práce, a tak cvičí jen ve všední dny. „Ve všední dny cvičím pilates a chodím do posilovny. A o víkendech se psem chodíme na svižnější procházky,“ popsala Super.cz svůj tréninkový plán.

Reklama

Další články

Načítám