Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Ikonická Susan Sarandon (74) už prý ve svém věku v žádný románek nedoufá, nicméně ráda by měla parťáka na cestování.

„Ráda bych poznala někoho, s kým bych cestovala. Muže, ženu, na věku nezáleží, ale ocenila bych, kdyby měli smysl pro dobrodružství,“ svěřila se časopisu People.

„Také někoho, kdo je do něčeho, čehokoliv, vášnivě zapálený. Jsem dost otevřená, ale nevím. Pandemie není nejvhodnějším obdobím na hledání lidí. Takže nevím, jsem ráda, že si vytvářím vzpomínky se svými dětmi,“ vysvětlila.

„Co se týče romantického vztahu, myslím, že tenhle vlak už ujel. Ale navěky budu doufat, i když ne zoufale,“ dodala.

Susan byla v letech 1967-1979 vdaná za Chrise Sarandona. Ze vztahu s Francem Amurrim má pak dceru Evu (36) a s Timem Robbinsem syny Jacka (32) a Milese (29).

Naposledy randila s režisérem Jonathanem Bricklinem, ale rozešli se v roce 2015. A jako svobodná dáma je prý šťastná.

„Myslím, že jsem tomu přišla na chuť. I když zůstávám vztahům otevřená, myslím, že bych musela najít někoho výjimečného, kdo by se mnou sdílel dávkovač na léky, takže to už je asi pasé,“ zavtipkovala.

Dodala ovšem, že šanci u ní mají pouze ti, kdo se nechali naočkovat proti koronaviru. Sama se totiž zapojila do kampaně za vakcinaci. V posledních letech se hojně věnuje aktivismu, bojuje například proti klimatickým změnám, za zdravotní péči dostupnou všem nebo za práva migrantů.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám