Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Úspěšná slovenská zpěvačka Tina (40), u nás známá jako moderátorka SuperStar, vyrazila do společnosti. Nenechala si ujít premiéru filmu Známí neznámí, která se konala v Bratislavě. Tina před lety moderovala SuperStar po boku Leoše Mareše.

Od té doby se toho u ní hodně změnilo. Po sedmi letech vztahu se jí rozpadlo manželství s rapperem Separem. Společně vychovávali dceru Tiu Lilianu (6) a syna Leonarda Lásika (8), kterého má Tina z předchozího vztahu s fotbalistou Richardem Lásikem. I po rozchodu ale zůstali přátelé, ač má Separ po svém boku jinou ženu. Tina také rappera podporovala v době, kdy bojoval se zákeřnou rakovinou.

A jak je vidět, Tině rozchod na kráse rozhodně neubral. V růžových šatech s hlubokým výstřihem byla na společenské akci k nepřehlédnutí a moc jí to slušelo. Zpěvačka po rozchodu často mění účesy. Už z ní byla blondýnka a naposledy si nechala udělat slušivé copánky. Jak jí to sluší, si prohlédněte v galerii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám